ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Αγαπητέ γονέα / κηδεμόνα:

Τα παιδιά χρειάζονται υγιεινά γεύματα που ενισχύουν τις μαθησιακές τους δεξιότητες. Archimedean Schools προσφέρει υγιεινά γεύματα κάθε σχολική ημέρα. Το πρωινό κοστίζει $3.85, το κόστος του γεύματος $7.25. Τα παιδιά σας μπορούν να είναι επιλέξιμα για δωρεάν γεύματα ή γεύματα σε μειωμένη τιμή. Η μειωμένη τιμή είναι $0.30 για το πρωινό και $0.40 για το μεσημεριανό γεύμα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια αίτηση για παροχές γευμάτων δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή και μια σειρά από λεπτομερείς οδηγίες. Παρακάτω είναι μερικές κοινές ερωτήσεις και απαντήσεις για να σας βοηθήσουν με τη διαδικασία αίτησης.

 1. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ Η ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ;
  • Όλα τα παιδιά σε οικογένειες που λαμβάνουν παροχές από το [State SNAP], το [the Food Distribution Program on Indian Reservations (FDPIR)] ή το [ State TANF], είναι επιλέξιμα για δωρεάν γεύματα
  • Θετά παιδιά που βρίσκονται υπό τη νομική ευθύνη υπηρεσίας αναδοχής ανηλίκων ή ενός δικαστηρίου δικαιούνται δωρεάν γεύματα.
  • Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Head Start τους σχολείου τους δικαιούνται δωρεάν γεύματα.
  • Τα παιδιά που ανταποκρίνονται στον όρο του άστεγου, του δραπέτη, αυτού που έχει φύγει από το σπίτι του ή του μετανάστη δικαιούνται δωρεάν γεύματα.
  • Τα παιδιά μπορούν να λάβουν δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή γεύματα εάν το εισόδημα της οικογένειάς σας είναι εντός των ορίων των κατευθυντήριων γραμμών που αφορούν στα Ομοσπονδιακά Εισοδηματικά Κριτήρια Επιλογής. Τα παιδιά σας μπορούν δικαιούνται δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή γεύματα εάν το εισόδημα της οικογένειάς σας είναι στα όρια ή κάτω από τα όρια σε αυτόν τον πίνακα.
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Για το Σχολικό Έτος 2018-2019

   [TABLE HERE]

 2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΆΣΤΕΓΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ή ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ; Τα μέλη του νοικοκυριού σας δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση; Μένετε μαζί σε ένα καταφύγιο, ξενοδοχείο, ή άλλο προσωρινό χώρο στέγασης; Μήπως η οικογένειά σας μετακομίζει σε εποχιακή βάση; Υπάρχουν παιδιά που ζουν μαζί σας που έχουν επιλέξει να φύγει το προηγούμενο σπίτι τους; Αν πιστεύετε ότι τα παιδιά στο νοικοκυριό ανταποκρίνονται σε αυτές τις περιγραφές και δεν έχετε ενημερωθεί ότι τα παιδιά σας, θα έχουν δωρεάν γεύματα, τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail [email protected].
 3. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ; Όχι. Χρησιμοποιήστε μία Αίτηση για Δωρεάν και Μειωμένης Τιμής Σχολικά Γεύματα για όλους τους μαθητές του νοικοκυριού σας. Δεν μπορούμε να εγκρίνουμε μια αίτηση που δεν είναι πλήρης, οπότε βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Επιστρέψτε τη συμπληρωμένη αίτηση στο: [email protected] . 4. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ; Όχι, αλλά διαβάστε προσεκτικά την επιστολή που πήρατε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αν κάποιο/α από τα παιδιά στο νοικοκυριό σας έλειπε/αν από την κοινοποίηση της επιλεξιμότητας σας, επικοινωνήστε με το 305-279-6572 αμέσως.
 4. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ; Ναι! Συμπληρώσεε μια online αίτηση, αντί μιας έντυπης αίτησης, εάν μπορείτε. Η online αίτηση έχει τις ίδιες απαιτήσεις και θα σας ζητήσει τις ίδιες πληροφορίες με την έντυπη αίτηση. Επισκεφθείτε το [website] για να ξεκινήσετε ή ΓΙΑ να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Επικοινωνήστε με την Wendy Abdulmesih ([email protected]) εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την online αίτηση.
 5. Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ; Ναι. Η αίτηση του παιδιού σας ισχύει μόνο για εκείνο το σχολικό έτος και για τις πρώτες ημέρες αυτού του σχολικού έτους, μέχρι \[date]. Θα πρέπει να στείλετε μια νέα αίτηση, εκτός εάν το σχολείο σας είπε ότι το παιδί σας είναι επιλέξιμο για τη νέα σχολική χρονιά. Εάν δεν στείλετε μια νέα αίτηση που έχει εγκριθεί από το σχολείο ή δεν έχετε ενημερωθεί ότι το παιδί σας είναι επιλέξιμο για δωρεάν γεύματα, το παιδί σας θα χρεωθεί την πλήρη τιμή για τα γεύματα.
 6. ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ (WIC) ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ; Τα παιδιά οικογενειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα WIC ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης γευμάτων δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή. Παρακαλείσθε να υποβάλετε μια αίτηση.
 7. ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ; Ναι. Μπορούμε επίσης να σας ζητήσουμε να στείλετε έγγραφη απόδειξη του εισοδήματος της οικογένειας που αναφέρετε.
 8. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;.Ναι, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια του σχολικού έτους Για παράδειγμα, τα παιδιά των οποίων ο γονέας ή κηδεμόνας μένει άνεργος γίνονται επιλέξιμα για δωρεάν και μειωμένης τιμής γεύματα, σε περίπτωση που το εισόδημα της οικογένειας υποχωρήσει κάτω από το εισοδηματικό όριο.
 9. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ; Θα πρέπει να απευθυνθείτε στους αρμόδιους του σχολείου. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ακρόαση τηλεφωνικώς ή στέλνοντας επιστολή στο: [email protected].
 10. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;Ναι. Εσείς, τα παιδιά σας, ή άλλα μέλη της οικογένειας δεν χρειάζεται να είναι πολίτες των ΗΠΑ για να υποβάλουν αίτηση για δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή γεύματα.
 11. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ; Καταγράψτε το ποσό που λαμβάνετε συνήθως. Για παράδειγμα, εάν το μηνιαίο σας εισόδημα συνήθως ανέρχεται σε $ 1000 κάθε μήνα, αλλά τον περασμένο μήνα χάσατε κάποια ημερομίσθια και συγκεντρώσατε μόνο $900, καταχωρήστε ως μηνιαίο εισόδημα $ 1000. Αν παίρνετε υπερωρίες, συμπεριλάβετέ το, αλλά μην το κάνετε, εάν κάνετε υπερωρίες μόνο μερικές φορές. Αν έχετε χάσει μια δουλειά ή μειώθηκαν οι ώρες εργασίας ή ο μισθός σας, χρησιμοποιήστε το τρέχον εισόδημά σας.
 12. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ; Tα μέλη του νοικοκυριού μπορεί να μην παίρνουν κάποια είδη του εισοδήματος που σας ζητάμε να αναφέρετε στην αίτηση, ή μπορεί να μην έχουν καθόλου εισόδημα. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, γράψτε ένα 0 στο πεδίο. Ωστόσο, αν υπάρχουν πεδία εισοδήματος κενά, αυτά θα πρέπει επίσης να υπολογίζονται ως μηδενικά. Nα είστε προσεκτικοί όταν αφήνετε κενά πεδία που αφορούν στο εισόδημα, καθώς θα υποθέσουμε ότι το εννοείτε που τα αφήσατε κενά.
 13. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;O βασικός μισθός και οι παροχές σας σε χρήμα θα πρέπει να αναφέρονται ως εισόδημα. Αν έχετε οποιαδήποτε επιδόματα σε μετρητά για στέγαση εκτός έδρας, διατροφή, ή ένδυση, θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνεται ως εισόδημα. Ωστόσο, αν η στέγασή σας είναι μέρος της Πρωτοβουλίας Ιδιωτικοποίησης Κατοικιών για. Στρατιωτικούς, δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε το στεγαστικό σας επίδομα ως εισόδημα. Κάθε πρόσθετη αμοιβή υπηρεσίας σε εμπόλεμη ζώνη αποκλείεται επίσης από το εισόδημα.
 14. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ; Καταγράψτε τα τυχόν πρόσθετα μέλη του νοικοκυριού σε ένα ξεχωριστό κομμάτι χαρτί και επισυνάψτε το στην αίτησή σας. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να λάβετε μια δεύτερη αίτηση.
 15. Η οικογένειά μου χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ; Για να μάθετε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για [ State SNAP] ή για άλλες παροχές, απευθυνθείτε στο γραφείο βοήθειας της περιοχής σας ή καλέστε στον αριθμό [State hotline number] .

Αν έχετε άλλες ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε στον αριθμό 305-279-6572.

Ειλικρινά,

Archimedean Schools Lunch Program

Πηγή Εισοδήµατος για ΠαιδιάΠηγή Εισοδήµατος για Ενήλικες
Πηγές Εισοδήµατος ΠαιδιούΠαράδειγµα (Παραδείγµατα) Εισοδήµατα από εργασίαΚοινωνικό Βοήθηµα / ∆ιατροφή Παιδιού / ∆ιατροφή ΣυζύγουΣυντάξεις / Συνταξιοδότηση/Όλα τα άλλα έσοδα
 • Έσοδα από εργασία
 • - Κοινωνική ασφάλιση
  1. Επιδόµατα Αναπηρίας
  2. Παροχές επιζώντων
 • Εισόδηµα από άτοµο εκτός οικογενείας
 • Εισόδηµα από οποιαδηποτε άλλη πηγή
 • Παιδί που έχει δουλειά πλήρους ή µερικής απασχόλησης όπου κερδίζει ένα µισθό ή ηµεροµίσθιο
 • Παιδί που είναι τυφλό ή ανάπηρο και λαµβάνει παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης
 • Γονέα που είναι ανάπηρος , συνταξιούχος , ή έχει αποβιώσει και το παιδί του λαµβάνει παροχές κοινωνικής ασφάλισης
 • Φίλο ή µέλος διευρυµένης οικογένειας δίνει τακτικά χρήµατα για δαπάνες παιδιού
 • Παιδί που λαµβάνει τακτικό εισόδηµα από ένα ιδιωτικό ταµείο προνοία, πρόσοδο, ή καταπίστευµα
 • Μισθό , αµοιβές , παροχές σε χρήµα
 • Καθαρά έσοδα από αυτοαπασχόληση (αγροκτήµατο ή επιχείρηση )
 • Αν είστε Στρατιωτικός
  • Βασικές αποδοχές και παροχές σε χρήµα (ΔΕΝ περιλαµβάνεται η αµοιβή υπηρεσία σε εμπόλεµη ζώνη, το Συμπληρωµατικό Οικογενειακό Επίδοµα Συντήρησης ή το επίδοµα στέγασης )
  • Αποζηµιώσεις για στέγαση εκτός βάσης , τροφής και ρουχισµός
 • Επιδόµατα ανεργίας
 • Αποζηµίωση εργαζοµένου
 • Συμπληρωµατικό Εισόδηµα Ασφάλισης (AMKA)
 • Βοήθηµα σε χρήµα από το κράτος ή την τοπική αυτοδιοίκηση
 • Πληρωµές διιατροφής
 • Πληρωµέ υποστήριξης παιδιώνς
 • Επιδόµατα βετεράνων
 • Απεργιακά επιδόµατα
 • Κοινωνική Ασφάλιση (συμπεριλαμβανοµένων των παροχών συνταξιοδότησης υπαλλήλων σιδηροδρόµων και των παροχών σε ανθρακωρύχους πάσχοντες από πνευµονοπάθεια)
 • Ιδιωτικές συντάξεις ή επιδόµατα αναπηρίας
 • Τακτικά έσοδα από καταπίστευµα ή ακίνητα
 • Πρόσοδο
 • Εισόδηµα από επενδύσεις
 • Εισπραχθέντες τόκοιt
 • Έσοδα από ενοίκια
 • Τακτικές πληρωµές σε µετρητά προερχόµενες από έξω από την οικογένεια